Årshjulet 2010-2011

August: Oppstart: uke 36
Oktober: 22.10.2010STØTTEKONSERT: i forbindelse med den landsomfattende innsamlingsaksjonen den 24. oktober. Hovedkoret og DeKor. 

FELLESØVELSE: TORSDAG 21/10

Hovedkoret og DeKor skal ha øving torsdag kl. 15.00-16.30 på Frydenlund skole/Tårnveien . Ungdomskoret får fri på kvelden da de øver sammen med hovedkoret på dagen!!

KONSERT: FREDAG 22/10

Oppmøte kl. 18.00 i Sjømannskirka inne i kirkerommet.

Konserten begynner kl. 19.00

November: 02.11.2010JUL I SKOMAKERGATA 

Hovedkoret (3.-6. kl.)

FELLESØVELSE OG KONSERT: TIRSDAG 2/11

Oppmøte kl. 16.30, oppvarming. I MØRKHOLLA, NARVIK KULTURHUS, inngang ved Strax kiosken.

Øvelse med teateret: 17.00

Forestilling: 18.00 – ca. 19.00

Dette gjelder bare hovedkoret 3 – 6 klasse.

De synger Vi tenner våre lykter når forestillingen begynner og så ser de forestillingen fra salen før de går opp på scena for å synge igjen til slutt. De skal være kledd i litt ”gammeldagse” uteklær. Helt enkelt med skjerf/ lue, og utesko, strikkejakke/ genser el.l. Fletter og fregner er ofte flott! Husk å ha så lite som mulig under for scenelyset er varmt!!

28.11.2010 JULEGRANTENNING PÅ RÅDHUSPLASSENAlle korene 

FELLESØVELSE: TORSDAG 18/11

FORESTILLING: MANDAG 28/11

Oppmøte til Julegrantenninga den 28. på rådhuset kl. 16.00! Selve arrangementet begynner kl. 17.00

Alle møter nissekledd!! Nisselue, strikkegenser, nissedrakt, røde kinn og fletter el.l.

Desember: 13.12.2010LUCIA PÅ RÅDHUSPLASSEN 

Alle korene

FELLESØVELSE: TORSDAG 9/11

På musikkrommet på Frydelund skole/ Tårnveien kl. 17.30 – 20.00.

FORESTILLING: MANDAG 13/12

Oppmøte den 13. desember kl. 18.00 ved “DOMUS” på Frydenlund.Antrekk er Lucia kjole og godt med klær under. Dette er et utendørsarrangement.

Glitter i håret og i livet for de som vil. Rødt bånd i livet er forbeholdt hun som er hoved Lucia!  Ta med lykter/trappelykter med stearinlys eller elektrisk Lucia lys. Vanlige stearinlys uten noe mer funker ikke godt utendørs. Lykter i alle størrelser og fasonger er flott.

Aspirantene leies av de store i DeKor, ungdomskoret. Ungdomskoret låner lykter fra Fremover.

Februar: Ungdomskoret deltar i prosjektet «Fiesta Cubana» på Narvik Kulturhus den 11. februar. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Rikskonsertene, Narvik Kulturhus og Narvik Skolekor. Rikskonsertene stiller med gruppa «Interactivo» fra Cuba. Det blir workshop på ettermiddagen den 10. februar med musikere og dansere fra «Interactivo» som instruktører. Vi sliter med spansken men har heldigvis tung kompetanse blandt sangerne.
Hovedkoret har fått forespørsel om å delta på Mickael Jackson prosjekt, Narvik Kultruhus den 26. februar. Dette er et prosjekt gjennom Norges Korforbund som involverer mange voksne sangere fra regionen. Avslutningsnummeret under konserten er sangen «Heal the world». Her er det som kjent med barnekor, og nå er det vår tur. Alle har vært flinke til å øve den engelske teksten så dette går bra. Det blir fellesøvelse på dagtid lørdag den 26. februar. Nærmere detaljer kommer senere.
Mars: Aspirantkoret har egen konsert i begynnelsen av mars i sjømannskirka. Nærmere tidspunkt kommer senere. Konserten har fokus på barnesanger fra ungenes oppvekst. Aspirantene har fått spørsmål om hvilke sanger de vil lære bort til sine barn når de blir store. Sangene vi har kommet fram til er sanger de har lært i barnehagen og hjemme. I tillegg kommer sanger jeg synes er verdifulle. Det er blitt lekesanger, matsanger og godnattsanger. Jeg har dialog med barnehagene og planen er barnehagekonsert på dagtid og foreldrekonsert på kveldstid. Det kan bli nødvendig for sangerne å ta fri en dag fra skolen. Detaljer vil dere få beskjed om etterhvert
DeKor: Vårtreff i Sørreisa
Mai: 17-mai konsert  på Festplassen alle korene Er AVLYST!!!
Juni: Tur for DeKor Er AVLYST!!!