Årshjulet 2009/2010

November: «Jul i Skomakergata»: den 5. november kl. 18.00 skal hovedkoret være med når Oslo Barneteater skal fremføre teaterforestillingen «Jul i Skomakergata» på Narvik Kulturhus. Hovedkoret skal være gammeldags kledd og være med å synge «Vi tenner våre lykter» to ganger. De får også være med å se forestillingen når de ikke er med å synger, det er reservert plasser for dem på rad 3 og 4 og de vil få servert boller og brus etterpå. I rollen som Skomaker Andersen finner vi Henki Kolstads barnebarn Marius Kolstad som også var med i serien som liten. Mer informasjon finner dere på Narvik Kulturhus. 

Utendørsmarked i byen: 28. november skal DeKor være med å synge og eller dele ut pepperkaker på dette arrangementet.

Julegrantenning på Rådhusplassen: den 29. november skal alle korene være med på julegrantenninga på Rådhusplassen.

Desember:
Konsert i Sjømannskirka: Hovedkoret skal jobbe med et juleprosjekt som skal fremføres i Sjømannskirka (ikke helt sikkert at  dette prosjektet blir gjennomført).
Februar: Stjernefest torsdag den 18.02 kl. 18.00-20.00 i gymsalen på Skistua skole. Det blir korinnslag fra alle korene og alle foreldre er velkommen. Mer informasjon kommer.
Mars: Årsmøte i Narvik Skolekor onsdag 3. mars kl. 18.00 på Villaveien skole, for alle foreldrene. 

RIM-prosjektet 16.-17. mars for DeKor. Det vil bli seminarer med Jan Magne Førde fra Brazz Brothers. Jan Magne har et ferdig konsertprosjekt for korps, kor, aspirantgruppe og trommegruppe, som vil favne mange barn og unge. Prosjektet er en blanding av afrikansk rytmisk musikk og norsk musikk. Det vil være prøver både 16. og 17. mars, og det hele avsluttes med en storslagen konsert i Folkets hus 17. mars.

Rallarspillet i VU for hovedkoret og aspirantene

April:
Mai: 17-mai konsert  på Festplassen alle korene
Juni: Tur til Boden for  hovedkoret og Dekor den 11. -13. juni