CD-slipp må UTSETTES!

Det har dessverre oppstått en uventet situasjon. CDen vår rekker ikke frem til den planlagte releasedagen den 30. november. CDen vår ble spilt inn i Narvik og Bjerkvik, Marit og Karl Johan Storø mixet opptakene hos Storø Studio i Bjerkvik, så ble CDen mastret hos Strype Audio i Oslo. Strype videresendte masteren til Unidisc i Oslo som sender videre til Sony i Østerike, for produksjon. Dette er en omfattende prosess med mange ledd og ting tar tid.  Nå går vi derfor over til plan B som Marit sier. Ny foreløpig dato for release blir lørdag 14. desember.

Aktivitene videre fram mot blir som følger:

Fellesøvelse for alle korene torsdag 28. november kl 17.30 – 19.30 og foreldremøte fra 19.30. De eldste i koret passer på de yngste slik at foreldre kan få informasjon. Dette er et ekstra viktig møte særlig for aspirantforeldrene.

  • Søndag 1. desember er det Julegrantenning på Rådhusplassen. Alle korene deltar selvfølgelig. :)  Oppmøte i inngangspartiet på Rådhuset 16.00 og alle er nissekledd. Det kan være fjøsnisse, julenisse, nissekone, nissemann, blånisse, nissejente, nissegutt. De velger selv.
  • Fredag 13. desember er det Sankta Luciadagen. Vi er spurt om å delta i et felles Luciatog for hele byen inne på Amfiscenteret. Vi blir flere kor og ellers alle som har lyst til å delta. Sammen skal vi skape lys i mørketiden. Alle sangerne må ha hvite kapper og glitter i håret. Elektriske lys kan kjøpes på Nille osv.
  • Lørdag den 14. desember, håper vi at det endelig er plateslipp, men det må vi komme tilbake til. Vi planlegger konsert på scenen nede på Amfi. Vi skal fremføre 4-5 av sangene fra plata sammen med musikerne «våre».  Til denne dagen er det bestilt røde t-skjorter til sangerne med platetittelen  » fra oss… :)» og Narvik Skolekor 1993-2013 . Vi skal også ha stand og salg av CDer. Vi trenger foreldre til å hjelpe til med salget og har betalingsterminaler for å gjøre dette enklest mulig. Søndag skal vi også ha stand på Amfi.

 

 

Ta kontakt med Margit (95782998).